Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřátka s hráškovou nádivkou

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kuřata osolíme a opepříme. 2) Hrášek podusíme na másle, osladíme lžičkou cukru, osolíme a opepříme. 3) Housky namočíme v mléce a přidáme je k hrášku. 4) Přidáme žloutky a muškátový oříšek. 5) Z bílků ušleháme sních a přidáme k nádivce. 6) Touto nádivkou naplníme břišní prostory kuřátek, nožky svážeme provázkem, poklademe plátky másla a snítky rozmarýnu a pečeme na 190 °C asi 60 minut.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |1. června 2015
Hrášek i kuřátko mám ráda - takže vyzkouším Odpovědět
objev |1. června 2015
Nejlepší jsou čerstvé lusky hrášku, ale je možné využít i mražené. Odpovědět
Jana 9|6. června 2015
1+++ Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!