Kuřecí horní stehna zbavíme kůže. Kdo má kůžičku rád, tak ji samozřejmě ponechá. Omyjeme je a osušíme. Posypeme z obou stran solí, vegetou a pepřem. Připravíme si zapékací mísu a začneme ji plnit. Jako první ji vymažeme máslem. Cibulku nakrájíme nadrobno a vložíme dolů, zalejeme ji sójovou omáčkou. Žampiony poklademe na cibulku. Dále uložíme kuřecí stehýnka a posypeme je nahrubo nastrouhaným sýrem. Na vše nalejeme sladkou šlehačku a poklademe kousky másla. Předehřejeme si troubu, vložíme do ní mísu a dáme péct při 200 C cca 30 minut zprvu přikryté alobalem. Po této době alobal odstraníme a pečeme cca 20 minut do změknutí masíčka odkryté. Doba pečení je závislá na typu trouby. Nyní si zapečené kuřátko v míse rozdělíme na jednotlivé porce a můžeme servírovat. Podáváme s rýží a zeleninovým salátem, jindy s různými kompoty. Každému dáme prostě to, co má rád. Tip : Kdo má raději prsíčka, změna nebo částečná výměna není problém. Přeji dobrou chuť. :-))) Poznámka : Zkoušela jsem připravit tento recept z krkovičky, z plecka, z králíka, - ale nemohu si pomoct, z kuřátka a šlehačky je nejjemnější.