Kečupová omáčka: 5 polévkových lžic kečupu ½ cibule sůl tabasko koření Majonézová omáčka: majolka ½ citronu česnek Kuře vykostíme, stáhneme z kůže a nakrájíme na malé kousky. Do velké mísy připravíme marinádu a necháme v ní maso marinovat asi 30 minut. Pak kousky masa vyjmeme, obalíme ve škrobové moučce a necháme 10 minut odležet. Na pánvi rozehřejeme olej a vkládáme do něj kousky kuřete. Prudce osmažíme asi 3 minuty, vyjmeme a položíme na talíř, na něj dáme ubrousek, který odsaje přebytečný tuk. Servírujeme s různými druhy omáček.Majolku rozmícháme s citronem a vylisovaným stroužkem česneku. Rozmícháme a dáme na 10 minut vychladit do chladničky.Kečup smícháme s jemně nasekanou cibulí, solí a několika kapkami tabaska.