Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na marsale

Autor receptu: Estrella (503 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Smícháme mouku, sůl a pepř, obalíme v tom plátky kuřete. V pánvi rozehřejeme olej, dáme do něj plátky masa a opékáme po obou stranách asi 4 minuty. Vyndáme a uchováme horké. Z pánve slijeme olej a přilijeme dezertní víno. Přidáme bobkové listy, vaříme a mícháme asi 1 minutu, pak přidáme máslo a mícháme až omáčka zhoustne. Kousky kuřete dáme zpátky do pánve a prohřejeme. Příloha - vařená rýže.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!