Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na paprice klasické

Autor receptu: slavuska (138 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(1 hlas)
Ohodnotit recept
163× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí čtvrtky uvaříme do měkka cca v litru a půl vody asi 40 minut. Z vývaru vyndáme maso, okořeníme, a přidáme česnek. Chvíli s kořením povaříme, asi po 5 minutách zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě a vaříme dalších 15 minut. Mezitím vychladlé čtvrtky obereme a obrané maso vložíme zpět do omáčky. Na závěr zjemníme smetanou. Podáváme s knedlíkem nebo těstovinami.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |21. června 2013
máme rádi, výborné Odpovědět
jitulka |13. června 2013
mnam Odpovědět
Jindriska8 |5. června 2013
Máme rádi,ale rodina si vyžaduje rýži. Odpovědět
macik |4. června 2013
zkusim Odpovědět
petra.konfrstova |21. května 2013
u nás velmi oblíbený oběd!!! Odpovědět
dagmar.gebauerova.9 |17. května 2013
neumím naučím :D Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Vypadá opravdu hezky ;-) Odpovědět
Anna1960 |14. května 2013
dobrota Odpovědět
Semyaza |13. května 2013
mňamka Odpovědět
gagous007 |13. května 2013
máme rádi Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!