Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na pivě

Autor receptu: Anna1960 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Rozporcované, omyté a osušené kuře dáme do mísy. Posypeme tymiánem, zalijeme pivem přikryjeme a necháme přes noc marinovat. Kuře vyndáme z marinády, osušíme, osolíme a opepříme. V kastrolu rozehřejeme olej a maso na opečeme z každé strany 4 až 5 minut. Polévkovou zeleninu nakrájíme na kostičky, přidáme k masu a krátce osmahneme. Přilijeme vývar a asi 250 ml marinády. Přivedeme k varu a pomalu dusíme. Měkké maso vyndáme, šťávu přecedíme, zahustíme jíškou, dle chuti dosolíme, dopepříme. Vrátíme maso necháme prohřát a podáváme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

junkie09 |14. května 2013
mňam Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!