Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře na tatarské omáčce

Autor receptu: eviti (63 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
36× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Máslem vymažeme zapékací misku, dno poklademe bohatě plátky cibule, pak kousky kuřecích prsou /, okořeníme solí a kořením dle vašich zvyklostí /pepř,bylinky/. Kuřecí maso zalijeme malou sklenkou tatarské omáčky. Nakonec vše poklademe plátky eidamu/. Troubu rozehřejeme na 250 stupňů - misku zakryjeme shora alobalem, pečeme cca 20 minut- pak odděláme alobal a ještě chvilku zapékáme.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

snilek21 |7. května 2013
znám :-) Odpovědět
zajdixs |7. května 2013
super :) Odpovědět
nikita066 |7. května 2013
mňam Odpovědět
simm |7. května 2013
Zní to zajímavě. :) Odpovědět
petr.helman.5|26. listopadu 2014
To musím zkusit Odpovědět
Aggie|22. května 2013
super Odpovědět
Michaela Vavrlová|15. května 2013
no tak to zní dobře,určitě vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!