Zelí s bramborami (Bandgobhi alu sabji)
20
4
11
Kuře omyjte, osušte a naporcujte. Jogurt rozšlehejte a vmíchejte 1 lžičku soli. Potřete jím maso, vložte do mísy, zakryjte fólií a nechte v chladu alespoň 2 hodiny marinovat. Cibuli oloupejte, nasekejte najemno a zpěňte na rozpáleném oleji v pekáčku nebo větším kastrolu. K cibuli přidejte skořici, hřebíčky, bobkový list a muškát a nechte asi 2 minuty smažit při mírné teplotě. Do nádoby dále vložte porce masa i s jogurtem, podle potřeby podlijte trochou vody, zakryjte a duste doměkka. Kečup rozetřete s paprikou a prolisovaným česnekem. Tuto směs vmíchejte k měkkému masu a povařte asi 5 minut. Podáváme s rýží.