Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře s fenyklem

Autor receptu: Bábrle Inka (1292 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře osolíme, opepříme a na rozpáleném oleji omažíme dohněda. Vyjmeme z hrnce a na tomtéž oleji pokračujeme osmažením šalotek (po osmažení je přidáme k masu),dále osmažíme česnek a dcená semena a restujeme. Přilijeme víno a když začne vřít, přilijeme vývar, přidáme bobkový list a tymián. Kousky kuřete a šalotky přiložíme do kastrolu a mírně vaříme 10 minut. Do směsi vmícháme na drobno pokrájený sladký fenykl a dusíme, dokud není maso měkké. Pak přidáme smetanu a zahustíme moukou do hladké husté omáčky. Na talíři posypeme nadrobno nasekanými listy fenyklu.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Anna1960 |31. března 2013
zajímavé, vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!