2 porce kuřecích prsou naporcujte na menší kusy - jednotlivé kusy nařízněte, aby se lépe do "spárů" dostalo koření. V misce smíchejte bílý jogurt, koření Tandoori masala (dnes pořídíte i v běžném obchodě), citronovou šťávu z poloviny citronu, olej, stroužek prolisovaného česneku a sůl. Vytvoříte marinádu, kterou potřete kuřecí maso - udělejte krásnou vrstvičku. Dejte odležet na pár hodin do ledničky - minimálně 3 hodinky, ale čím déle tím lépe. Po odležení v ledničce rozehřejte troubu, zabalte maso do alobalu a pečte asi 15 minut. Poté alobal rozbalte, znovu potřebe marinádou a pečte odkryté dokud se vám neudělá kůrčička - do té doby ještě párkrát potřete marinádou. Podávejte s vaší oblíbenou přílohou, ale my si k tomu rádi dáváme rýži promíchanou s hráškem nebo kukuřicí (ač to není moc indické). Dobrou chuť! :-)