Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře v páře z Jün-nanu

Autor receptu: Kamil Uspávač (387 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod. 40 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí maso vložte do hrnce s vroucí osolenou vodou a 3 minuty povařte. Sceďte a propláchněte pod studenou vodou. Pařák postavte do silnostěnného hrnce a rozložte na něj kousky masa, osolte je a přidejte zázvor a cibulku, zakápněte vývarem a vínem. Do hrnce vlijte vodu, přikryjte, uveďte do varu a nad párou povařte maso asi 2 hodiny. Občas přilijte vodu. Odstraňte zázvor a cibuli a také vrstvičku tuku. Podávejte zvlášť silný vývar v miskách a zvlášť maso doplněné omáčkami k namáčení a ozdobené cibulkou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |17. ledna 2013
vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!