Staňte se našimi fanoušky na:

Kuře v pomerančové marinádě

Autor receptu: objev (500 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Připravíme si marinádu - smícháme šťávu z pomeranče a limetky, přidáme trochu nastrouhané pomerančové kůry, trochu medu, chilli, olej, sůl a pepř, na kolečka nakrájenou cibulku. 2) Maso naporcujeme - nejprve odřežeme nohy - ty rozdělíme na paličky a horní stehna. Poté odkrojíme křídla a vyřízneme prsíčka. Vše ponecháme s kůží a naložíme přes noc do marinády. 3) Maso grilujeme 12 minut z každé strany, nejprve kůží dolů.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |2. března 2016
super Odpovědět
sonizna |7. řijna 2014
Vypadá dobře Odpovědět
objev |26. září 2014
Pozor na množství medu, ať není maso přeslazené! Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!