Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí copánky na grilu

Autor receptu: Sofii (348 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí prsa seřízneme tak, abychom dostali tenký dlouhý pásek a rozkrojíme na třetiny, ale nedokrojíme do konce. Plátky slaniny také rozřízneme na třetiny a nedořízneme do konce. Slaninu položíme na maso a oboje zapleteme do copánku, který na začátku a na konci zpevníme párátky. Hotové copánky osolíme, opepříme a lehce pokapeme citronovou šťávou. Všechny bylinky nasekáme nadrobno a vmícháme do oleje, přidáme i koření Texas steak. Do takto vzniklé marinády vložíme copánky a dobře je marinádou obalíme ze všech stran. Necháme odležet v chladu nejméně dvě hodiny, nejlépe přes noc. Druhý den grilujeme dozlatova na rozpáleném grilu. Podáváme s chlebem, čerstvou zeleninou a sklenkou bílého vína. Koření můžeme použít i jiné, podle chuti.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Yvajs |20. května 2013
skusím Odpovědět
Sofii |15. května 2013
Děkuji všem :-) Odpovědět
Gogosek |15. května 2013
super, vypadá to moc dobře Odpovědět
iva.vecerova |15. května 2013
dobrý nápad Odpovědět
roxana-zdena |15. května 2013
Dobrý námět na grilovačku, vypadá to opět skvěle... Odpovědět
JanaB |15. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Aidel |14. května 2013
Hezký nápad :-) Odpovědět
aknalb |14. května 2013
vypadá to úžasně :-) Odpovědět
dajul |14. května 2013
vyzkouším Odpovědět
korrrinka|15. května 2013
Uložím a také vyzkouším Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!