Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí čtvrtka na slanině

Autor receptu: Rena.KI (508 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
3× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

V kastrolu rozškvaříme nakrájenou slaninu, přidáme máslo, na to dáme porci kuřete a pečeme v troubě po obou stranách doměkka (kdo má rád houby, může přidat trochu menších žampiónků). Při pečení poléváme kuře vypečenou šťávou, ke které podle potřeby přiléváme vývar nebo vodu. Upečené kuře upravíme na talíř a šťávou přelijeme. Vhodná příloha jsou brambory vařené nebo opečené, může být i rýže. Můžeme podávat s míchanou zeleninou nebo dia kompotem. 1 porce = 1070 kJ - T 16,4 - S 1,4

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!