Cibulku smažíme na rozehřátém oleji a když začne zlátnout, přidáme lžíci papriky. Mícháme, aby se paprika nepřipálila a nezhořkla. Pak přidáme lžíci kečupu, promícháme a vložíme osolené kuřecí čtvrtky. Zalijeme vývarem z bujonu, aby maso bylo zcela ponořené. Kastrol přiklopíme pokličkou a za občasného promíchávání dusíme asi 40 minut, až je maso měkké. Hotové čtvrtky kuřete vyndáme z hrnce a omáčku odstavíme z ohně. V kysané smetaně rozmícháme mouku, vlijeme do omáčky a dobře rozšleháme, aby se neutvořily žmolky. Vrátíme na sporák a na mírném ohni za stálého míchání ještě asi deset minut povaříme. Podle chuti dosolíme. Kuře vložíme zpět do omáčky, prohřejeme. Podáváme s knedlíkem.