Ztuhlé máslo nakrájíme na plátky. Na každý plátek položíme z jeho vrchní části 1 lístek šalvěje a spodní část obalíme položením do nasekané petrželové natě. Do každé kuřecí čtvrtky uděláme prsty kapsu pod kůží a vložíme po dvou kusech bylinkového máslového plátku. Lehce přitlačíme a vložíme do pekáče. Kuřecí čtvrtky osolíme, opepříme a poprášíme mletou červenou paprikou. Lehce podlijeme vodou a přidáme nakrájenou cibuli a mrkev. Přiklopíme druhým pekáčem a pečeme při střední teplotě cca 60 minut. Po 45 minutách odkryjeme pekáč, maso přelijeme výpekem a dopečeme. Po upečení kuře vyjmeme a výpek naředíme horkou vodou. Přidáme zbylé dva nasekané lístky šalvěje a zahustíme dle potřeby instantní světlou jíškou. Příloha: rýže nebo brambor.