Játra opláchneme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Do pánve dáme olej a játra na něm orestujeme. Až jsou játra měkká, tak játra odsuneme v pánvi na bok a výpek poprášíme moukou. Chvilku necháme mouku pěnit a potom promícháme s játry. Přidáme sójovou omáčku, worčestr, kečup a promícháme. Podlijeme 1 dcl vody, uvedeme do varu a zvolna vaříme do požadované hustoty. Na topinku a k hranolkům děláme šťávu hustou, k rýži řidší. Odstavená játra osolíme a opepříme. Připravíme si topinky, mírně je osolíme a z obou stran potřeme česnekem. Na takto připravené topinky dáme list hlávkového salátu, na něj rozprostřeme játra a mírně pocákáme šťávou. Obložíme zeleninou a podáváme. Nejlepší jsou hodně posypané nakrájenou syrovou cibulí. Jako hlavní chod podáváme s hranolky, nebo vařenou rýží, kterou sypeme strouhaným sýrem.