Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí jatýrka s kaší

Autor receptu: PetulkaH (124 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Ingredience

  • kaše
  • játra, 600 g kuřecí
  • 80 g máslo
  • 4 kusy cibule
  • nebo oblíbené víno, 50 ml sherry
  • slepičí, 200 ml vývar

Pracovní postup:

Polovinu másla rozpustte v pánvi.Přidejte cibuli a za občasného míchání opékejte 15-20minut,dokud nebude cibule zcela měkká a krásně zlatá.Vujměte ji z pánve a odložte.Do pánve vhodte zbývající máslo a v momentě,kdy se rozpustí,přidejte játra a asi 5minut opékejte,aby zvenku zhnědla a vevnitř zůstala ještě růžová.Játra podle chuti osolte a opepřete.Vlijte sherry a bujon,po chvíli do pánve vratte cibuli a přivedte k varu.Snižte plamen,nechte minutu dvě probublávat.Uvařte kaši a servírujte.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

milmach |4. července 2013
dobré Odpovědět
pavlinf |3. července 2013
mnamka Odpovědět
fesoj|4. července 2013
k takové delikatese bych si odpustil instantní kaši, to už by byl lepší obyčejný chleba a nebo rýže Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!