Kuřecí prsa nakrájíme na kousky a vložíme do bílého jogurtu. Necháme uležet nejlépe do druhého dne a mezitím několikrát obrátíme. Mouku smícháme se všemi přísadami (sůl, pepř, sušený česnek, sladká paprika, bazalka, oregano, zázvor, tymián, steakové koření). Mouku s kořením nasypeme do mísy a vložíme kuřecí kousky. Opatrně promícháme, aby se na mase vytvořila poměrně silná vrstva z okořeněné mouky. Přebytečnou mouku oklepeme a maso vkládáme do rozpáleného oleje ve friťáku, předehřátém na 180°C. Smažíme asi 10 minut. Kousky masa by měly v oleji volně plavat, jinak se spečou dohromady. Propečené kousky kuřete vyjmeme z oleje a položíme na papírový ubrousek, aby se odsál přebytečný olej. Kuřecí kousky lze smažit i v kastrolu ve vysoké vrstvě oleje. Ke kuřecím kouskům je výborný salát Coleslaw, jeho přípravu mám ve svých receptech.