Kuřecí prsa a stehna dáme do pekáče. Sůl a pepř smícháme s olejem a touto směsí potřeme maso. Pečeme při vyšší teplotě asi 45 minut. Med smícháme s mletou paprikou a asi 1 minut před dopečením maso potřeme. Cibuli nakrájíme na kostičky, okurky oloupeme, podélně rozpůlíme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kousky. V kastrole rozehřejeme tuk, přidáme cibuli a podusíme, pak přidáme okurky a všechno krátce osmahneme, osolíme a opepříme. Podlijeme zeleninovým vývarem a pod poklidí povaříme při mírné teplotě asi 5 minut. Trochu kopru si odložíme stranou na ozdobu, zbytek nasekáme. Okurky slijeme, vývar zachytíme a vrátíme don kastrolu. Smetanu rozmíchanou se škrobem, nalijeme do vývaru a za stálého míchání krátce povaříme. Přidáme okurky a kopr, dochutíme solí, pepřem a citronovou šťávou. Rajčata rozčtvrtíme, zbavíme jadérek a nakrájíme na kostky. Kuřecí prsa uvolníme od kosti, nakrájíme na plátky a se stehýnky i okurkami dáme na mísu, posypeme nakrájenými rajčaty, ozdobíme koprem a plátky citronu. Jako přílohu podáváme vařené nebo americké brambory, případně bagetu.