Chutná a netradiční marináda a lahodně vypečená kuřecí křidélka s Vaším oblíbeným dipem a zeleninou podle chuti. Pekla jsem je v troubě, ve vhodném počasí se dají ugrilovat venku na grilu. Nejdříve si připravíme marinádu smícháním všech surovin. 100% jablečný mošt nám pomáhá na masíčku vytvořit báječnou kůrku. Proto jej s oblibou používám i do dalších obdobných jídel. Koření v sáčku "Kuře 7 bylin", které obsahuje : česnek, papriku sladkou mletou, cibuli, pepř černý drcený, pepř červený drcený, rozmarýn, tymián, petrželku, oregano, estragon, šalvěj a bobkový list můžeme doplnit tímto jednotlivým kořením, pokud jej máme v oblibě a v tomto sáčku je ho málo.... Dělám to velice často, - s dávkováním množství tohoto koření jsou v balírně skutečně opatrní, mají strach, aby se nepředali.. Kuřecí křídla omyjeme, dáme do mísy a nasolíme. Chvilku necháme odstát, rozteklou šťávu slejeme, křídla přidáme do marinády a dobře promícháme. Dáme do chladničky, nejlépe přes noc. Občas pořádně promícháme. Po této době vše přendáme na plech a dáme péct do vyhřáté trouby. Můžeme také ugrilovat. V průběhu pečení křidélka pilně poléváme marinádou a obracíme. Pečeme je doměkka, až nám pěkně zčervenají a chytí karamelizovanou kůrku. Podáváme s chlebem, oblíbeným dresinkem, dipem, zeleninou, popřípadě salátem. Přeji Vám dobrou chuť.