Kuřecí prsa nakrájíme na malé kousky. V misce promícháme marinádu, polovinu promícháme s masem a necháme ho asi 30 minut odležet. Zbylou marinádu naředíme trochou kuřecího vývaru, přidáme cukr, sůl, kapku sezamového oleje, červený ocet. Chilli papričky rozpůlíme, vyškrábneme semena a pokrájíme. Česnek oloupeme a najemno nasekáme. V hlubší pánvi rozehřejeme olej, opečeme na něm kousky kuřete a odložíme je do hlubšího talíře. Na troše oleje opečeme papričky, dokud nezačnou tmavnout a na kůži se jim nezačnou dělat "puchýřky", přisypeme česnek a společně opečeme. Do pánve vrátíme maso, promícháme se zbylou naředěnou marinádou a vaříme do zhoustnutí, přimícháme arašídy, společně prohřejeme a servírujeme s rýží.