Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí kung pao

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
130× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejprve se pusťte do marinády: smíchejte 1 lžíci vína, 1 lžíci sójové omáčky, 1 lžíci oleje a 1 lžíci solamylu. Do marinády naložte kuřecí maso tak, aby se v ní obalily všechny kousky. Přiklopené dejte na půl hodiny do ledničky. Mezitím udělejte omáčku, v malé míse smíchejte zbylé víno, sójovou omáčku, olej a zbylý solamyl, přidejte ocet a třtinový cukr. Poté vmíchejte i jarní cibulky, nožem rozmělněný česnek a arašídy. Kuřecí maso zprudka opečte na pánvi, až zbělá a uvnitř bude propečené, přidejte omáčku. Nechte zhoustnout. Podávejte s rýží.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

salamek|15. dubna 2015
vyzkoušíme Odpovědět
petr.helman.5|14. dubna 2015
Rád zkusím Odpovědět
d.n.|14. dubna 2015
vypada to dobře,vyzkouším Odpovědět
petr.helman.5|5. ledna 2014
Super mňam Odpovědět
lucia.judakova|24. srpna 2013
super :-) Odpovědět
lucie.jirsikova|6. června 2013
Vypadá to dobře, vyzkouším!! Odpovědět
adriana.kohutova|8. května 2013
Mňam, dala bych si. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!