Kuřecí prsíčka a vykostěná stehýnka pořádně potřeme olivovým olejem, ve kterém jsme rozmíchali polovinu červeného vína, část soli, ¼ lžičky mletého pepře, ¼ lžičky mletého nového koření, sójovou omáčku a koření na zvěřinu nebo divočinu. Masíčko dáme do mísy, přikryjeme a necháme marinovat v lednici nejméně 24 hodin, - klidně můžeme nechat i 36 hodin. Po polovině doby maso obrátíme. V žádném případě tuto dobu nezkracujeme. Když jsme se rozhodli pokračovat, orestujeme ve větším pekáči do zlatova na másle cibuli, nakrájenou na drobno a kořenovou zeleninu. Přidáme kuřecí masíčko i s marinádou, ve které odpočívalo a zalijeme červeným vínem a vodou. Nezapomeneme přidat špetku drceného tymiánu a zbytky mletého pepře a nového koření. Nyní vložíme pekáč do předehřáté trouby a přikryté dusíme v troubě do měkka při teplotě 200 C. Krátce před koncem pečení pokrývku odejmeme a a necháme několik minut vytvořit na mase krásnou kůrku. Když jsme s barvou i s měkkostí pečínky spokojeni, vyjmeme ji a uložíme v teplém místě. Rozmixujeme veškerý obsah pekáče, přidáme višňovou marmeládu a podle potřeby přidáme záklepku. Po převaření omáčku odstavíme a znovu projedeme tyčovým mixérem, abychom se zbavili případných žmolků. Dochutíme špetkami cukru, soli a pepře. Anebo také nedochucujeme, pokud nám omáčka vyhovuje. Podle toho, jakou máme chuť a co máme rádi, můžeme přidat sladkou šlehačku nebo zakysanou smetanu . Podáváme s karlovarským domácím knedlíkem. Přeji všem dobrou chuť. :-)