Přípravíme si kuřecí prsíčka, máslo, cibuli, žampiony, uvařené brambory ve slupce, kterou samozřejmě oloupáme, bílé víno, vodu, pepř, rozmarýn, oregáno a sójovou omáčku. Do vrchní části kuřecího prsíčka nařežeme pět kapes a dáme pozor, abychom prsíčko někde nepřeřezali. Do každého zářezu vložíme silnější plátek másla, osolime a dáme na rozehřátou pánev. Po necelé minutě podlijeme trochou vody s vínem a se sójovou omáčkou, přikryjeme prsíčka a necháme restovat. Po chvili je otočíme na stranu s kůžičkou a když je zapotřebí, znovu podlijeme trochou vody. Necháme přikryté. Chvilku opékáme, poté prsíčka opět otočíme, přidáme brambory, cibulku nakrájenou na půlkolečka, zbytek másla a opepříme. Znovu podlijeme trochou vody, přikryjeme, necháme malou chvíli dusit a přidáme žampiony, nakrájené na jemné plátky. Přikryté projedeme asi minutovým varem. Úplně před koncem dušení přidáme zelené oregano a rozmarýn, zamícháme a sundáme z pece. Můžeme servírovat. Prsíčka po takové úpravě jsou jedlé i pro ty, kteří kuřecí prsa nemusí. Jsou super šťavnaté a vonné. Přeji dobrou chuť.