Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí maso s pórkem a žampióny ve smetanové omáčce

Autor receptu: Jirulle (51 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
7× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuřecí prsa omyjeme a nakrájíme na kousky. Orestujeme na oleji, osolíme a okořeníme (např. houbové koření, ďábelské, grilovací apod.) Přidáme nakrájené žampiony a pórek (nakrájený na půlkolečka). Smažíme. Přidáme smetanu (na 4 kuř. prsa 500ml smetany - porce pro 5 - 6 lidí) a dva trojúhelníčky taveného sýra. Povaříme cca 10 minut. Jako přílohu můžeme podávat hranolky, brambory nebo rýži.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

hana.molcarova |19. června 2013
tuto kombinaci miluju :) Odpovědět
ssupperr |28. května 2013
zkusim Odpovědět
Jirinaja |11. března 2013
mňam Odpovědět
trnecek |10. března 2013
to se mi líbí Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!