Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí na vinném octu s protlakem a smetanou

Autor receptu: Monique (403 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Na olivovém oleji orestujeme nakrájenou cibuli. Přidáme vinný ocet, smetanu a rajčatový protlak. Necháme zhoustnout. Podáváme s orestovanými kuřecími prsy.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |18. prosince 2013
zajímavé, ukládám Odpovědět
david.kruml.1 |7. prosince 2013
jednoduché a dost dobré Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Vlastik |6. prosince 2013
Super 1* Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!