Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, posypeme grilovacím kořením, solí, pepřem a přidáme magi (polévkové koření), sojovou omáčku a worcester. Pořádně promícháme a osmahneme z všech stran na oleji. Vyjmeme maso a na ten samý olej dáme osmahnout cibulku dozlatova. Když je cibulka osmahnutá, vložíme do ní již osmažené maso a necháme dusit do měkka. Dle potřeby doléváme vodu, ať je maso stále dost ponořené. Poté přidáme kostku masoxu a necháme chvíli povařit. Zahustíme zákletkou (voda s moukou) a necháme ještě za občasného míchání provařit. Mezitím si nastrouháme na jemném struhadle oškrábané brambory. Do nich přidáme sůl, pepř, majoránku, vejce a trochu mouky. Na rozpáleném oleji osmahneme malé placičky utvořené z bramborového těsta. Můžeme podávat buď s bramborovými placičkami, rýží, brambory nebo hranolky.