1) Připravíme si marinádu: smícháme citronovou šťávu i kůru, sušené i čerstvé oregano, sůl, prolisovaný česnek a olivový olej. 2) Kuřecí paličky dáme do marinády a necháme nejlépe přes noc. 3) Syrové brambory nakrájíme na hranolky a vaříme v osolené vodě 5 minut. Poté je rozprostřeme na pečící papír na plechu, zakápneme olejem. 4) Lilek nakrájíme na kostky, osolíme a necháme vypotit. 5) Cibuli nakrájíme na klínky a smícháme s olivami a paprikou nakrájenou na kostky. Přidáme osušený lilek a celé to navršíme na brambory. Osolíme. 6) Kuře vyndáme z marinády a dáme na zeleninu a brambory. 7) Přidáme i paličky česneku a oregano. 8) Přelijeme zbylou marinádou a pečeme 30 minut na 200 °C zakryté. 9) Poté přidáme nakrájená (oloupaná) rajčata a pečeme ještě 25 minut odkryté. 10) Poté posypeme rozdrobenou fetou a necháme 5 minut odpočívat. 11) Podáváme.