PO ASIJSKU 300g kuřecích prsou, 250g čínská zeleninová směs mražená, 1 pórek, 2 lžíce oleje, lžička koření 5ti vůní, sůl, pepř Z pŕku odstraníme zelené části a nakrájíme na kolečka. Kuřecí prsa nakrájíme na proužky a obalíme v koření. Na pánvi se lžící oleje osmahneme maso. Děrovanou naběračkou kuře z pánve vyndáme a na zbytku oleje orestujeme zeleninu. Když je hotová, vrátíme do pánve maso, osolíme a prohřejeme. Jako příloha se hodí rýže. S OŘECHY 2 lžíce oleje, 400g kuřecích prsou, 1 žlutá paprika, 100g shiitake (nebo žampionů), 4 jarní cibulky, lžička medu, hrst kešu, 2 lžičky sójové omáčky, lžíce rybí omáčky Maso nakrájíme a zprudka opečeme na oleji, přidáme nakrájenou papriku, bílé části jarních cibulek, nakrájené houby a všechno smažíme do změknutí, asi 10 minut. Pak přisypeme kešu, zalijeme medem, rybí a sójovou omáčkou, prohřejeme. Nakonec vmícháme dužnaté části natě cibulek. Jako příloha se hodí rýže.