Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí polévka s "kudláskama"

Autor receptu: aťka (23 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: Zdravé
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kosti z vykostěného kuřete / anebo skelety/, dáme do pomalého hrnce, zalijeme 2l vody,přidáme 4 kuličky celého pepře,4 kuličky nového koření, sůl, kořenovou zeleninu a zapneme na II / rychlý/ cca 3-4 hodiny.Po uvaření vyjmeme skelety / kosti/ popřípadě obereme masko a dáme si stranou do misky, v hrnečku si rozkvedláme 1 vejce + hladkou mouku- tak aby vzniklo hodně řídké těstíčko a po částech vlijeme do vařící polévky - musíme lít tenkým pramínkem a vidličkou kvedlat- vzniknou "kudlásky"- z pomalého hrnce máme velmi silný vývar- který si ještě dochutíme /dosolíme, přidáme petrželku./

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Januse |2. září 2013
já také dělám kudlásky, ale smíchám dětskou krupičku s vejcem, tento recept jsem přebrala kdysi od mojí babičky Odpovědět
miri3 |16. června 2013
dělám podobně Odpovědět
FOTOrecepty |16. února 2013
Luxusní polévka. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!