Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí prsa pošírovaná v mléce

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
5× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Kuřecí prsa osolíme, opepříme a osmahneme na másle s olejem. 2) Zalijeme je mlékem tak, aby byla potopená, přidáme bylinky a přivedeme téměř k varu - mléko se nesmí vařit, udržujeme ho při teplotě 80 °C (nesmí vřít, jen se lehce hýbat). 3) Takto pošírujeme 45 minut. 4) Poté vytáhneme maso z hrnce a mléko přivedeme k varu - necháme ho zredukovat do požadované hustoty. 5) Těstoviny zalijeme omáčkou a podáváme s kousky kuřecích prsou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
**** Odpovědět
sonizna |29. července 2014
Díky pošírování je maso pěkně křehoučké :) Díky mléku také získáme snadnou omáčku. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!