Očištěné brambory vložíme do vroucí vody a uvaříme doměkka, vodu slijeme, brambory necháme vychladnout a oloupeme je. Pak je rozmačkáme se solí, pepřem, hrubou moukou a kypřícím práškem. Dobře vše promícháme a vypracujeme těsto. Oloupanou cibuli a česnek nakrájíme najemno. Na pánvi rozpálíme olivový olej, cibuli a česnek orestujeme dozlatova. Přidáme na kostky nakrájené maso a opečeme. Pak vmícháme nasekaná rajčata, přilijeme zeleninový vývar a vaříme, dokud se z omáčky trochu neodpaří voda. Nakonec přidáme na kolečka nakrájené olivy, osolíme a opepříme. Z těsta vyválíme šišku o průměru cca 3cm a rozkrájíme ji na kousky asi 3cm velké. Pomoučenýma rukama vytvarujeme noky, vkládáme je do vroucí osolené vody a vaříme asi 2 minuty. Uvařené noky vmícháme do omáčky, přidáme nasekanou jarní cibulku. Dochutíme solí a pepřem. Podáváme sypané strouhaným parmezánem