Nejdříve si na pánvi osmažíme plátky slaninky. Mezitím si můžeme omýt a připravit masíčko, jedno prso mi stačilo na oběd pro dva lidi. Maso si očistíme a rozkrájíme na tenké plátky, které trošku naklepeme. Plátky osolíme a opepříme, potřeme hořčicí, položíme plátek slaniny a půl plátku goudy, a přehneme na půl, takže vznikne taková kapsa jako třeba na gordon bleu, opět potřeme hořčicí a dáme pomalu smažit do výpeku po slanině. Ideální je přiklopit poklicí při smažení aby bylo masíčko hotové, po cca 8 minutách otočíme a opečeme zdruhé strany. Když máme maso hotové, vyndáme si na talíř a do výpeku nalijeme šlehačku, promícháváme a necháme provařit, osolíme a opepříme, do vzniklé omáčky vložíme kapsy a necháme pár minut prohřát. Podáváme s hranolky nebo brambory. Dobrou chuť.