Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí prsa se slaninkou

Autor receptu: water (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si na pánvi osmažíme plátky slaninky. Mezitím si můžeme omýt a připravit masíčko, jedno prso mi stačilo na oběd pro dva lidi. Maso si očistíme a rozkrájíme na tenké plátky, které trošku naklepeme. Plátky osolíme a opepříme, potřeme hořčicí, položíme plátek slaniny a půl plátku goudy, a přehneme na půl, takže vznikne taková kapsa jako třeba na gordon bleu, opět potřeme hořčicí a dáme pomalu smažit do výpeku po slanině. Ideální je přiklopit poklicí při smažení aby bylo masíčko hotové, po cca 8 minutách otočíme a opečeme zdruhé strany. Když máme maso hotové, vyndáme si na talíř a do výpeku nalijeme šlehačku, promícháváme a necháme provařit, osolíme a opepříme, do vzniklé omáčky vložíme kapsy a necháme pár minut prohřát. Podáváme s hranolky nebo brambory. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Linda |15. července 2013
zkusím Odpovědět
kabelitka |12. června 2013
slanina je mnaaam Odpovědět
Menzy |11. června 2013
prubnu Odpovědět
zdenka.r |11. června 2013
vyzkouším Odpovědět
petra.stefanova.7 |4. června 2013
určitě vyzkouším Odpovědět
petra.konfrstova |31. května 2013
zajímavé, díky za recept Odpovědět
snilek21 |31. května 2013
dobrá inspirace Odpovědět
JitkaS. |31. května 2013
vyzkouším Odpovědět
Barficka |14. května 2013
vyzkoušíme, inspirace je potřeba, díky za tip:O) Odpovědět
Semyaza |14. května 2013
super Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!