Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí prsa se slaninkou

Autor receptu: water (28 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
34× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Nejdříve si na pánvi osmažíme plátky slaninky. Mezitím si můžeme omýt a připravit masíčko, jedno prso mi stačilo na oběd pro dva lidi. Maso si očistíme a rozkrájíme na tenké plátky, které trošku naklepeme. Plátky osolíme a opepříme, potřeme hořčicí, položíme plátek slaniny a půl plátku goudy, a přehneme na půl, takže vznikne taková kapsa jako třeba na gordon bleu, opět potřeme hořčicí a dáme pomalu smažit do výpeku po slanině. Ideální je přiklopit poklicí při smažení aby bylo masíčko hotové, po cca 8 minutách otočíme a opečeme zdruhé strany. Když máme maso hotové, vyndáme si na talíř a do výpeku nalijeme šlehačku, promícháváme a necháme provařit, osolíme a opepříme, do vzniklé omáčky vložíme kapsy a necháme pár minut prohřát. Podáváme s hranolky nebo brambory. Dobrou chuť.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

sarka.tuslova |13. května 2013
to musím vyzkoušet :o) Odpovědět
zajdixs |12. května 2013
dobrota Odpovědět
ohen |8. května 2013
zkusím Odpovědět
Vlasta78 |8. května 2013
dobrý recept Odpovědět
water |8. května 2013
vysušené není, když se to ještě povaří v té smetanové omáčce, samozřejmě na pánvi se to musí dělat pomalu, a jen než maso chytí barvu né dýl... Odpovědět
mamina1985 |8. května 2013
zajímavé Odpovědět
najkuchtickalenka |8. května 2013
ukladam :-) Odpovědět
gwendy |8. května 2013
přidávám do oblíbených Odpovědět
Barunkaxxx |8. května 2013
A není to maso vysušené? Odpovědět
petr.helman.5|26. listopadu 2014
Zkusím brzo Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!