Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí prsíčka po brněnsku

Autor receptu: Pavel Mašál (308 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept

Pracovní postup:

Kuřecí prsíčka naklepeme a naplníme sekanou, do které vložíme proužky kuřecího masa, části slaniny a šunky. Zabalíme a pečeme na cibulovém základě se zbytkem slaniny. Připravíme šťávu, dobře provaříme, přecedíme a zjemníme máslem. Ozdobíme oloupaným rajčetem a zelenou petrželkou. Maso je měkké a šťavnaté, na řezu je mozaika ze šunky, kuřecího masa. Náplň se nedrobí a je šťavnatá. Jako přílohu podáváme zeleninovou rýži, do které přidáme na nudličky nakrájenou zeleninu, podušenou na másle, a uvařené houby.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!