Maso očistíme,osušíme - osolíme, opepříme. Pak pokapeme pomerančovým džusem a necháme chvíli marinovat. Rozpálíme olej a prsíčka na něm prudce opečeme z obou stran dozlatova. Pak maso vyjmeme a na výpeku necháme zkaramelizovat hnědý cukr (NEPŘIPÁLIT!!), karamel zalijeme pomerančovým džusem a kuřecím vývarem. Vše dobře promícháme, přičemž část vývaru ponecháme stranou, abychom mohli rozmíchat kukuřičný škrob. Necháme vše povařit a dochutíme solí,pepřem a šafránem. Tekutinu zahustíme škrobem rozmíchaným ve vývaru. Přidáme pomeranče nakrájené na kostky a znovu krátce povaříme. Opečená kuřecí prsa vložíme na chvíli do omáčky prohřát. Podáváme s rýží, mohou být i těstoviny nebo noky - záleží na chuti.