Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí prsíčka se slaninou a šalvěji

Autor receptu: Lucie Dýnová (358 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 1 hod.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
6× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Naklepané řízky posypeme rozdrcenými lístky šalvěje, zakápneme olejem a necháme odpočinout aspoň 2 hodiny, nejlépe ale přes noc. Druhý den je osolíme, opepříme, každý překryjeme plátkem slaniny a usmažíme. Vyjmeme maso a udržujeme ho v teple. Do výpečku přidáme nakrájenou cibuli, kostičky zbylé slaniny a lehce osmahneme. Jakmile začne cibule sklovatět, zalijeme vínem, zahustíme škrobovou moučkou a zároveň do šťávy vrátíme maso, aby se prohřálo. Podáváme s rýží nebo těstovinami a zeleninovým salátem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Polda |6. května 2015
Vyzkouším Odpovědět
Sofii |25. května 2013
to vyzkouším... Odpovědět
petr.helman.5|5. ledna 2014
To vypadá fajnově Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!