Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí prsíčko na pomeranči a mrkvi

Autor receptu: jana.remkova.7 (122 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 20 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
10× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

  1. Do surovin na marinádu vložíme osolená a čili kořením mírně posypaná prsíčka a necháme je nejméně 2 hodiny marinovat.
  2. Na olej dáme smažit cibuli, přihodíme baby karotku, nebo mrkev nakrájenou na špalíčky, kuřecí prsíčko rozkrojené a namarinované, prosmažíme z obou stran, přidáme marinádu, jarní cibulku, cukr, podle potřeby sůl a ještě chvilinku podusíme. Podle potřeby malinko podlijeme vodou. Nakonec přidáme na kousky nakrájený pomeranč a ještě prohřejeme. Podáváme s rýží, popřípadě s kuskusem.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Monique |17. prosince 2013
to stojí určitě za vyzkoušení Odpovědět
honzíček |4. června 2013
Zajímavé určitě to stojí za vyzkoušení,ukládám Odpovědět
Šuldeska |30. května 2013
Výborné - krásné foto, Odpovědět
Anna1960 |30. května 2013
to musím vyzkoušet Odpovědět
pajunc |30. května 2013
to je podle mojí chuti, super recept! ukládám a snad brzy vyzkouším :) Odpovědět
Ice|26. ledna 2014
Vyzkouším :) Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!