Na pánvi rozpálíme olej a zprudka na něm opečeme celá prsa - jen necháme zatáhnout. Pro menší porce prsa před opečením podélně rozpůlíme. Maso odložíme a do výpeku dáme pokrájenou cibuli. Když začne hnědnout, přisypeme mouku a po minutce přidáme špenát (já použila špenát se smetanou, protože jiný sekaný neměli, ale můžeme použít jakýkoliv máme rádi). Necháme prohřát a nakonec opepříme, osolíme a přidáme česnek. Špenát i prsa necháme vychladnout, jinak by se nám těsto trhalo a nešlo by přenést na plech. Těsto rozválíme na tenký plát a rozdělíme na tolik obdélníků, kolik máme připravených porcí. Obdélník po stranách prořežeme (viz foto), doprostřed dáme asi tolik špenátu, kolik odpovídá velikosti kuřecího prsa, na špenát usadíme prso a lehce osolíme. Pak okraje těsta potřeme vejcem a překládáme kousky tak, abychom jimi zakryli maso a špenát (viz foto). Z konce uděláme ocas ryby, z kousku těsta uděláme páseček, kterým obtočíme půlku olivy a pomocí vajíčka přilepíme na těsto tak, aby tvořila očíčko ryby. Z dalších odřezků těsta můžeme udělat ploutvičky. Rozpálíme si troubu na 190°C, hotové ryby přemístíme na plechy s pečícím papírem nebo folií, potřeme osoleným rozšlehaným vejcem a pečeme asi 30 minut, dokud rybky nechytí krásnou barvičku.