Krůtí roláda se žampiony
45
0
0
Kuřecí prso omyjeme, zbavíme tuku a nakrájíme na menší kousky. Cibuli oloupeme, nakrájíme na drobno a očištěné žampióny na plátky. Nakrájenou cibuli usmažíme na oleji do červena, přidáme maso a žampióny. Vše promícháme, přiklopíme pokličkou a zvolna začínáme dusit. Maso i žampióny pustí šťávu, občas zamícháme. Po 15 minutách přidáme bujón, sókovou i worcestrovou omáčku a kečup. Dusíme asi 30 minut, bez podlévání, maso i žampióny jsou již měkké. Ve studené vodě rozmícháme škrob a omáčku zahustíme. Krátce povaříme a dle chuti dosolíme. Podáváme s kari rýží, vařenou rýží, nebo těstovinami. Můžeme přidat i trochu smetany.