Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí rarášci

Autor receptu: david.kruml.1 (96 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
64× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Kuře vykostíme, zbavíme kůže a maso nakrájíme na stejně velké kousky. Z ostatních surovin umícháme marinádu, do ní dáme maso a necháme přes noc odležet. Kousky pak smažíme v oleji do zlatova.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

freya |29. dubna 2013
zkusim Odpovědět
pavlinf |19. února 2013
super Odpovědět
Akrajka|24. srpna 2016
Díky za inspiraci, dneska jsem dělala na oběd, spadlo to do nás rychlostí blesku, moc dobroučké, jen jsem místo světlého dala černé pivo :) Odpovědět
krups|23. května 2014
vypadá to dobře, vyzkouším Odpovědět
Aggie|25. května 2013
zkusím :-) Odpovědět
adriana.kohutova|9. května 2013
zkusím Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!