Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí řízky s jatérky

Autor receptu: Nikoletta (498 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Středně náročné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 45 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

Jemně posekáme oloupanou cibulku i slaninu a společně osmahneme na tuku. Přidáme tenké plátky jater a česnek. Maličko zastříkneme vodou, nebo bílým vínem a dusíme na slabém ohni. Na druhé pánvi zatím osmažíme po obou stranách naklepané řízky. Jakmile maso zkřehne, přeložíme je na talíř a každou porci ozdobíme voňavými jatérky. Podáváme s brambory, či hranolky.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Buďte první, kdo vloží komentář!
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!