Staňte se našimi fanoušky na:

Kuřecí řízky v bylinkové krustě

Autor receptu: sonizna (502 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: neuvedeno
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
4× přidáno do oblíbených

Pracovní postup:

1) Připravíme si ochucenou strouhanku: - nasekáme šalvějové lístky, - parmazán nastrouháme, - smícháme parmazán, šalvěj a strouhanku. 2) Kuřecí maso osolíme, opepříme a obalíme ho v mouce, vejcích a ochucené strouhance. 3) Podáváme se salátkem: - na dresink rozmícháme olivový olej s citronovou šťávou.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

Jana Konečná |7. března 2016
super Odpovědět
objev |21. srpna 2014
Dělám podobné. Odpovědět
sonizna |1. srpna 2014
Místo šalvěje můžeme použít i jiné bylinky. Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!