Špenátové rolky s mořskou treskou
20
2
2
Kuře vykostěte.Plát masa překryjte potravinovou folií a lehce naklepejte.Osolte a poklaďte plátky šunky.Na ni rozdělte brynzu, sušená rajčata a bylinky. Maso stočte a převažte provázkem. V pekáčku poklaďte zbylými bylinkami a podlijte 100ml vývaru.Přikryjte alobalem a pečte asi 40minut při 190°C.Pak odstraňte alobal, roládu dopečte dozlatova a nakrájejte ji na plátky. Cuketu a žampiony nakrájejte na kousky a orestujte na másle. Výpek z rolády vyrestujte na tuk, zaprašte moukou a zalijte zbylým vývyrem.Přiveďte k varu, přidejte cuketu a žampiony a krátce povařte. Do servírovací mísy dejte šťávu s žampiony a cuketou a na ní položte kuřecí roládky.