Nejprve smícháme semínka chia v misce s vodou a necháme odpočinout. Mezitím na rozehřátou pánev dáme maso nakrájené na kousky a na suché pánvi jej opražíme (aby se zatáhlo a bylo uvnitř šťavnaté). Po cca 1 minutě stáhneme teplotu (středně) a k masu přidáme kokosové mléko, nakrájený nebo prolisovaný česnek, špetku soli, pepře, kari koření a petrželku.
Promícháme a pod pokličkou dusíme (občas je nutné směs promíchat). Po 5 minutách do směsi na pánvi přidáme nakrájenou mrkev, promícháme a dusíme cca 3 minuty (aby byla mrkev na skus a ne rozvařená).
Poté pánev stáhneme, přidáme chia gel (vytvoří se po smíchání semínek chia s vodou), promícháme a ihned servírujeme, nejlépe s rýží (basmati nebo jasmínovou - tyto druhy rýže jsou uvařené do 10 minut - během vaření masa...:-) ). Nakonec můžeme pokrm ještě posypat sušenou petrželkou.