Porce masa osolíme, opepříme a v rozpáleném oleji opékáme po obou stranách asi 8 minut. Maso vyjmeme a necháme vychladnout. Očistěné žampiony nakrájíme na tenké plátky a podusíme. Pomeranče oloupeme, pečlivě odstraníme také bílou slupku a rozdělíme na jednotlivé dílky. u každého uvolníme tenkou blanku a opatrně vyjmeme dužinu, aby zůstala vcelku. Ze zbytků pomerančů vymačkáme šťávu. Tři lžíce šťávy smícháme s jogurtovou zálivkou a kečupem. Přidáme nakládaný zelený pepř, dochutíme solí, cayenským pepřem a dobře promícháme. Maso nakrájíme na malé plátky a spolu se žampiony a pomerančovou dužinou promícháme s jogurtovou omáčkou. Salát necháme v chladničce asi 20 minut odležet. Opláchnutou pažitku nasekáme, připravené misky vyložíme listy hlávkového salátu a na ně navršíme porce kuřecího salátu. Povrch posypeme pažitkou a okořeníme cayenským pepřem. Podáváme s krajíčky do křupava opečeného toastového chleba.