Proč je tolik oleje v receptu???Myslím si,že by to chtělo doladit postup a přidat fotku hotového pokrmu.
Odpovědět
Michele |25. července 2013
proč ne :)
Odpovědět
dree |21. června 2013
dobrá zkusím
Odpovědět
Lenny |17. června 2013
vyzkouším a uvidím
Odpovědět
olma |15. června 2013
super
Odpovědět
Jan |24. května 2013
Může to být dobrý, ale ten Polhreich ten popis dost odbyl, je to frajer a hřeší na svoji -slávu-, hahahahahahaha . Pýcha ale přechází pád. :-)))
Odpovědět
eviti |24. května 2013
vyzkouším
Odpovědět
FOTOrecepty |16. května 2013
Zkusím také, vypadá to lákavě, určitě vyzkouším ;-)
Odpovědět
kojaníček |14. května 2013
vypadá to opravdu moc dobře, jen z toho postupu nejsem moudrá. Má se to nechat odležet? A jak dlouho? A pak se to peče? Nebo smaží?
Odpovědět