Pro dvě porce. Rozpálíme olej a vložíme stehna nejprve lícovou stranou, pak podle potřeby obracíme a nakláníme, až jsou pěkně zatažená. Přidáme pepř, česnek a chilli papričku( kousek) bez zrníček, nasekat. Pak vmícháme kečup, sójovku a asijskou omáčku, zakápneme vodou a pod poklicí dusíme. Hlídat, aby se nezačalo připalovat. Okořeníme kuře Aromatem a mexickým kořením a dále dusíme. Rýži odměříme a do kastrůlku dáme 2,5 dílu vody na 1 díl rýže. Rýži vkládáme do vařící vody, kam jsme navíc přidali zeleninový bujón, špetku pepře, libeček a dvě snítky tymiánu. Pokud je třeba dosolit, přisypeme trošku Aromatu. Nakonec zakápneme olejem a vaříme pod poklicí 20 minut. Kuře odkryjeme, zredukujeme co nejvíce šťávy, až zůstane jen olej, pak podlijeme vařící vodou, aby bylo dost šťávy na dvě porce, ale aby se příliš nenaředila. Stačí dvě minuty do vypnutí