Kuřecí stehýnka omyjeme, osušíme, osolíme, potřeme větší částí hořčice a naskládáme do máslem vymazaného pekáče. Bílé víno smícháme s 1 lžičkou hořčice, sójovou omáčkou, troškou provensálských bylinek a osolíme. Stehýnka touto směsí podlijeme. Posypeme je provensálskými bylinkami a na každé stehno dáme plátky anglické slaniny. Pekáč přikryjeme alobalem a dáme péct do rozehřáté trouby. Pečeme při 200 ° C tak dlouho, až jsou stehýnka dokonale měkká. Chvilku před koncem pečení alobal sejmeme a stehýnka necháme nachytat bronz. :-) Jako příloha se nejlépe hodí uvařené máslové brambory, i když ani milovníci rýže se nemusí při své chuti ošidit. Je to rychlé a výborné jídlo. Přeji dobrou chuť.